Projecten


Kaniesha, Kylano en Kenjy

Een bericht vanuit de organisatie Samen Vooruit.

"Bedankt voor de fietsjes en het loopstoeltje. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor deze mooie kerstkado’s!

KANIESHA-KYLANO-KENJY en mama MANDY"

Kaniesha, Kylano en Kenjy

Jaylinn

Een bericht vanuit de organisatie Samen Vooruit.

"Beste Chin-Se Foundation,

Een groot woord van dank namens Jaylinn en haar ouders voor het prachtige Sinterklaas-kado!

Jaylinn had voor het slapen gaan haar schoen gezet.

's Morgens toen ze wakker werd en de kamer binnen kwam wist ze niet wat ze zag: kadootjes! En wat voor een kadootjes... zooo groot!

Een tafel en twee stoeltjes van haar lievelingsfiguur Minnie Mouse. Ze was helemaal in haar sas en kwam niet meer van haar stoeltje af.

Ze speelt aan het tafeltje en tijdens het eten wordt een stoeltje aan de salontafel geschoven. Jaylinn is helemaal blij en haar ouders enorm dankbaar dat ze dit voor Sinterklaas heeft kunnen krijgen.

Nogmaals enorm bedankt Chin-Se Foundation voor dit kado en jullie prachtige werk!"

Jaylinn

Lorenzo

Een bericht vanuit de organisatie Samen Vooruit.

"Beste Chen-Si Foundation,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie kerstkadootjes!

Een tas van FC Barcelona, een wekker van FC Barcelona, een douche-timer en een mooie lamp voor aan het plafond op de slaapkamer.

Lorenzo is enorm blij ermee. De sporttas gaat iedere week mee naar judo-les en de wekker zorgt dat Lorenzo iedere dag op tijd opstaat.

Dankjewel namens Lorenzo en Jolanda!"

Lorenzo

Kayne en Jayden

Een bericht vanuit de organisatie Samen Vooruit.

"Een groot dank je wel voor alle sponsors en medewerkers van de Chen-Si Foundation.

De verbaasde en blijde gezichten van Kayne en Jayden toen ze hun cadeautjes open maakten. Dat “ Sinterklaas” precies wist wat ze graag wilden. Kayne zei: “mam ik ben echt heel blij met alle lego, ik heb nu iets voor mezelf en kan ik boven een eigen plekje maken”.

Jayden die het syndroom van down heeft, is gelijk met zijn nieuwe kindertablet in een hoekje gaan zitten. Dit is een echt ding voor hem en zal hier vele uren mee spelen. Super!

Super bedankt Sinterklaas voor de mooie spullen."

Kayne en Jayden

Sinterklaas thee lichtjes!

Dankzij de steun van onze vrienden, vriendinnen en donateurs hebben wij deze sfeervolle Sinterklaas-theelichtjes kunnen schenken aan Kledingbank Limburg. Hiermee willen wij de kinderen een beetje sfeer en blijdschap geven tijdens de sinterklaas periode!

Sinterklaas thee lichtjes

Basisschool de Toernalijn

Door de bijdragen van onze vrienden en een samenwerking met de basisschool De Toernalijn, hebben wij schoenendozen vol cadeaus kunnen doneren aan de kledingbank! De samenwerking zal bij vele kinderen in de regio een lach op hun gezicht toveren!

Basisschool de Toernalijn

S.K.O. Maasdal

Er is contact gelegd tussen de Chen_____Si Foundation en het S.K.O. Maasdal om te kijken of wij iets kunnen bijdragen voor hun kinderen.

Wilt u ook iets bijdragen om een grote Smile op de kinderen te krijgen? Kijk dan op de pagina doneren

Christian Action (China)

Klik hier voor de brief (PDF)

Kledingbank Limburg

De Chen Si Foundation heeft een samenwerking met de Kledingbank Limburg. Wij zullen cadeaubonnen beschikbaar stellen voor kinderen die vanuit de Kledingbank ondersteund worden. Op deze wijze worden ook zij dan eens een beetje verwend.
Binnenkort hoort u hier meer van.

De Chen Si Foundation is een samenwerking aangegaan met Hert Veur Limburg. In deze samenwerking zullen wij ons blijven richten op de kinderen in onze doelgroep.

Logo Hert Veur Limburg

Intertoys

De Chen Si Foundation is heel blij om te melden dat we binnen Maasgouw zes kinderen anoniem hebben mogen verrassen met een cadeaubon van Intertoys.

Budget begeleiding Roerdalen e.o.

"Als bewindvoerder hebben wij inzicht in de financiële situatie van een gezin en in het uitgavenpatroon. Hierbij zien wij ook dat in sommige gevallen (vrijwel) geen gelden beschikbaar zijn voor iets dat een kind nodig heeft of graag wilt doen. Kinderen ervaren nadelen indien hun ouders in een moeilijke financiële situatie verkeren. In sommige gezinnen is er geen geld om leuke dingen te doen. Iets wat voor de meeste mensen vanzelfsprekend is. De kinderbijslag is dikwijls nodig om de vaste lasten te kunnen betalen, waardoor deze niet aan de kinderen besteed kan worden. Hierdoor is het voor deze kinderen moeilijk om mee te doen met hun leeftijdsgenoten.

De Chen Si Foundation is een prachtig initiatief. Indien wij merken dat een gezin zich enorm inzet, maar moeite heeft om rond te komen, kunnen wij deze stichting inschakelen. We beoordelen hierbij wel het uitgavenpatroon van een gezin.

Onlangs vroegen wij aan een gezin of er iets was dat de kinderen heel graag zouden willen doen of wellicht dringend nodig hadden. Eén zoon bleek graag naar de Mc Donalds te willen en de andere zoon wilde graag nieuwe schoenen.

Wij vinden het erg mooi dat stichting Chen Si deze (bescheiden) wensen van deze kinderen heeft kunnen waarmaken! Zowel de ouders als de kinderen zijn hiervoor erg dankbaar."